Nyss köpt säng – skaffa ny sänggavel också

Heminredning handlar om att förbättra och förnya ditt hem för att passa din stil, behov och önskemål. Därför är det bra att ibland handla nya detaljer som kan skapa en ny och trevlig känsla i din inredning.

Maxa ditt sovrum

En god natts sömn är viktigt för din hälsa och här spelar både sängen och atmosfären i sovrummet en viktig roll. Du ska ligga bekvämt och känna dig tillfreds när det är dags att sova.

I tider då allt fler tillåts arbeta hemifrån kanske du föredrar att läsa eller jobba från sängen. Då kan det vara en bra idé att investera i en skön säng med praktiska tillbehör såsom en bekväm sänggavel. Du hittar enkelt en bra shop online som säljer lyxiga varianter i sammet eller klassisk sänggavlar i linne.

Snygga detaljer i sovrummet

Att använda oväntade detaljer som kontrast i inredningen skapar nya dimensioner och förbättrar helhetsintrycket. Därför kan det vara ett smart alternativ att byta ut mindre dekorativa föremål för att uppnå en ny stil och känsla i sovrummet.

Med hjälp av en ny sänggavel, en vacker kristallkrona eller fluffig matta får du snabbt till en modern och harmonisk känsla i ditt sovrum.