Handla inredning till ditt hem

Oavsett vilken inredningsstil du gillar finns allt du behöver på nätet. Ta en titt online på olika sidor för nya produkter eller på sidor för begagnade produkter. Du kan även köpa material för att göra både möbler och dekoration själv.

Nya stilar och nya produkter

Har du byggt ett eget nytt hus, eller ett renoveringsobjekt? Det kan ha påverkan på vilken stil som känns rätt för huset. Många tycker om att göra sammansatta val, det vill säga att välja en specifik period och hålla sig till den i alla rum. Då kan du med fördel leta efter en blandning av nyproducerad retro och begagnad. Färgerna är ofta i lite murrigt grönt, grått eller brunt, kombinerat med orange, rött, eller ljusblått. Utöver det är det populärt just nu med 70- och 80-tal.

Gammalt på nytt sätt

Om du väljer en äldre stilperiod finns det även där en uppsjö av nyproducerad inredning och möbler, men blanda gärna in några antikviteter för att uppnå den bästa atmosfären. Tänk även på att textilier, färger och tapeter bör matcha stilen.

Hantverk på ditt eget sätt

Har du någon gång prövat att göra handgjorda möbler eller dekorationer? Om du inte har det är det hög tid! Dessutom är det väldigt trendigt just nu. Blanda hantverket med din stil! Lycka till!