Få din heltäckningsmatta rengjord

Det är lätt att välja heltäckningsmattor till kontoret men det är många som glömmer hur de ska hållas rena. Nu kan du få dina heltäckningsmattor på företaget rengjord av experter. Förutom en skinande ny matta skapar också experterna en bättre inomhusmiljö. Tvätten tar bort damm och annan smuts från mattan så den blir lättare att dammsuga. Klicka här!

Mattvätt av experter

En mattvätt kan gå till på olika sätt. Förutom att endast dammsuga mattan med en borstvalsdammsugare (suger bort allt damm och smuts) går det också att skölja mattan. För att hålla mattan ren och intakt på bästa sätt är det smartast att anlita experter som sköljer mattan. Experterna sköljer alltså mattan och suger sedan upp rester och smuts med en vakuumsug. Om du inte hanterar mattan på rätt sätt är den inte ren lika länge. Genom att hålla dina heltäckningsmattor rena kan du bevara dem i flera år framåt.

Hållbar mattvätt

En hållbar mattvätt kan idag vara eftertraktat att göra. Eftersom det finns ett stort fokus på miljö och hållbarhet kan det vara viktigt att titta efter dessa egenskaper när du anlitar en expert. Att anpassa temperatur, vattenmängd och tryck efter textilmattans material är bra då inga onödiga resurser försvinner. Tvättmedlet ska vara miljövänligt och förhålla sig på ett hållbart sätt.