Personlig och unik inredning

När du blivit färdig med din renovering av ett rum är det dags att börja tänka på inredningen, det är ett steg jag verkligen älskar. Att få inreda ett nytt rum, som är helt kalt, naket och orört måste vara det bästa som finns. Du kan då verkligen välja de möbler du vill, få det just efter din stil och ta fram din personlighet. Inredning är en av de största produkterna som säljs via nätet idag och det finns produkter för alla smaker och stilar.

Blanda nytt och gammalt

Något jag personligen gillar då jag inreder är att blanda nya och gamla saker som har en historia att berätta. Jag gillar att leka med olika material och strukturer, att blanda något kallt och rakt så som en plexilampa med en mjukare romantisk tapet. Ett sätt att få tag i gamla möbler och inredningsdetaljer är att gå på Loppisar och Auktioner, då kan du verkligen komma över några riktiga guldkorn för en billig peng som lätt kan rustas upp och målas om för att passa i ditt nya hem. Det jag har som utgångspunkt när jag väljer inredning är att den ska vara unik och personlig. Jag vill inte ha ett hem som är taget ur en IKEA katalog, jag vill ha ett hem som visar vem jag är, som är inbjudande och välkomnande.

Har du inte tiden, eller kanske inte ork eller tid att göra om gamla möbler till nya, så finns det några företag idag som specialiserats sig på just unik specialdesignad inredning. Jag har hittat ett företag online, http://www.azdesign.se,  som säljer just specialdesignade möbler, både till privatpersoner och företag. Till dem kan du komma med en idé på en möbel du vill ha, så kan de bygga efter dina önskemål. De möbler de bygger och tillverkar är:

  • Soffor och fåtöljer
  • Sänggavlar och sängramar
  • Restaurang och café möbler
  • Fotpallar och sittpuffar
Så vill du ha några visdomsord om Inredning till ditt hem skulle jag säga:  lite nött, lite nytt, personligt och välkomnande. Lycka till!